INFORMACIÓ IMPORTANT:

FIET 2016 LOGO

Programa complet Jornades Bibliotecaris 2018

Sinopsis de les obres

El dijous 18 d’octubre tendrà lloc la ja tradicional JORNADA DE BIBLIOTECARIS  en el marc de la  FIET 2018.

Consisteix en una programació d’espectacles de petit format adreçada especialment als responsables i gestors de les biblioteques de la xarxa de biblioteques del Consell de Mallorca.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer als bibliotecaris un ventall de propostes teatrals que siguin adients per a representar en aquests espais. No hem d’oblidar que, en el nostre territori, les biblioteques són vertaders centres de programació cultural i, a les seves instal·lacions duen a terme, de cap a cap d’any, una gran quantitat d’espectacles de petit format. Els bibliotecaris esdevenen així programadors teatrals i les biblioteques, una xarxa fonamental per a la representació artística i el gaudi del teatre infantil de petit format.

La jornada es completa amb espais de reflexió i intercanvi i debat entre els participants.

Enguany, i dins la Jornada de bibliotecaris, us oferim l’oportunitat de poder gaudir, el dimecres 17 d’octubre, durant l’horabaixa, del muntatge “Biblioteca de nudos y cuerdas” de José Antonio Portillo, en el Teatre Principal de Palma.

L’entrada és gratuïta i per aquells i aquelles que vulgueu i us convengui, podeu venir-hi des de Vilafranca en bus.

En aquest sentit, el dia de la jornada de bibliotecaris tendrem, per aquells i aquelles que quedeu a dinar, una tertúlia amb el creador d’aquest original i interessant espectacle.

*A més de la inscripció pròpiament a la Jornada en sí, existeix la possibilitat d’inscriure’s com a PROGRAMADORS per a la resta d’espectacles de la FIRA.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743