Escoles

FIET genèric LOGO
ESCOLETES0- 3 ANYS (11)
ESCOLETES0- 3 ANYS (10)

A la FIET, Sa Xerxa té una consideració especial amb l’Educació (sí, en Majúscules!). Fent feina, de la mà, amb les escoles d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i de Formació Professional de Grau Superior en Educació Infantil, els docents, els artistes i l’equip de la FIET, estableixen unes línies de treball amb la finalitat de fomentar i fer créixer les Arts Escèniques com una bona eina educativa i per afavorir el creixement personal dels espectadors.

És amb aquesta idea, que a cada edició, programam diferents propostes escèniques, triades i adreçades, especialment, a cada franja d’edat.

Per seguir aquesta línia de treball, a la FIET hem creat dos programes estables dins la programació de la Fira:

 

La Fira s’acosta a l’escola

Les funcions teatrals es representen en el mateix centre educatiu que ho sol·licita.

 

L’escola s’acosta a la Fira

Els grups d’escolars (d’infantil, primaria, secundària, batxillerat i formació professional) van a Vilafranca on assisteixen a la representació escènica de l’espectacle seleccionat. En aquestes funcions, en una mateixa representació hi poden assistir grups escolars de diferents centres educatius, fomentant un intercanvi de bones pràctiques i experiències compartides que nodreixen a tothom.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743