FIET · Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears

ecojuga_home
ludopeques_home
naif_home

La Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (FIET) és l’esdeveniment més important de Balears pel que fa al teatre per a tots els públics especialment adreçat al públic familiar. Durant una setmana a l’any Vilafranca de Bonany es converteix en seu del millor teatre infantil i juvenil i en un mercat d’arts escèniques amb rellevància a nivell local, estatal i internacional.

 

Un dels seus objectius clars és la promoció de les arts escèniques fetes a les illes però també és un espai de reflexió, i d’intercanvi. Impulsant el naixement de nous projectes i les sinergies que involucren la indústria cultural pròpia –tant aquella que representa les arrels del poble, la seva tradició, com la més innovadora i d’avantguarda que, tanmateix, beu d’aquesta tradició– amb projectes internacionals.

La FIET va néixer l’any 2002 gràcies a la iniciativa dels membres de la companyia Gom Teatre. L’any 2003, l’associació sa Xerxa de teatre infantil i juvenil de les Balears agafa el seu relleu amb la finalitat de consolidar i ampliar l’esdeveniment. Aquest objectiu s’ha vist complert, ja que any rere any han augmentat el nombre de companyies participants, d’espectadors, de programadors teatrals i d’activitats organitzades.

 

Des del 2012 la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears forma part de la Coordinadora de Ferias de Artes Escénicas del Estado Español (COFAE). Aquest fet suposà el reconeixement qualitatiu de la fira i contribueix a la presència del teatre fet a Balears a totes les fires teatrals de l’Estat i a gran part de les fires que se celebren a l’estranger.

mediateca_v2
vilafranca_v2
premsa_v2
icona_edicions_anteriors

Fes una ullada a la FIET 2014… t’agradarà!

Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (FIET) amb el suport de:

mallorca_rural_logo
ue_logo
govern_espanya_logo
governib_logo
leader_logo

FEDER: Fondo Agrícola de Desarrollo Rural – Europa invierte en las zonas rurales

Patrocinadors:

inaem_logotip
ieb_logotip
consell_logotip
ajuntamentvilafranca_logotip
lacaixa_logotip
cofae_logotip

Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears