L’ESCOLA S’ACOSTA A LA FIRA

FIET genèric LOGO

Un any més , des de FIET’18,  hem pogut programar uns espectacles adreçats als centres educatius. Us proposam que hi participeu i pugueu gaudir de l’ambient de la fira i assistiu a les sessions escolars que hem programat aquests dies pensant amb vosaltres.

Adeu Peter Pan

adeupeterpan

Títol: Adéu Peter Pan

Companyia: Festuc Teatre- Catalunya

Idioma: català

Durada: 50 minuts

Sinopsis:

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser PETER PAN.

Però de sobte, una nit, els nens perduts s’enduran la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew BARRIE passaran a formar part de la seva realitat.

Una història molt tendra on es plasma una realitat actual: el vincleentre els infantsi els seus avis, ia més, la manera com els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que et captivarà des del primer moment.

Un conte d’ara i sempre, per gaudir-lo amb tota la família.

Amor Oscuro

amoroscurofoto

Títol: Amor Oscuro
Companyia:Viridiana Centro de Producción Teatral  – Aragó
Idioma: castellà
Durada: 60 minuts

Sinopsis:

Desembre de 1983, gairebé 50 anys després de la seva escriptura, es van publicar, per primera vegada, els “Sonetos de Amor Oscuro” en una edició clandestina. Com havia pogut passar? Com havia estat possible que durant mig segle aquets versos, probablement els millors de Lorca, haguessin estat ocults ?

Aquesta és la història d´una ocultació , d´una sostracció, d´una vergonya.

Aquesta és la història dels versos desapareguts d´un poeta desaparegut.

Aquesta és la història de por i de silenci. Una història a través d´onze personatges; Onze sonets i una història; Onze poemes i una vida.

Circ Pistolet

circpistolet

Títol: Quan no tocàvem de peus a terra
Companyia: Circ Pistolet – Catalunya
Idioma:  sense text
Durada: 60 minuts

Sinopsis:

“Vine, que anirem enrere…si vols venir, anirem enrere, enrere, enrere, als dies de la nostra infantesa…quan jugàvem tots junts i jugàvem sempre i molt…quan no tocavem de peus a terra…”

“Quan no tocàvem de peus a terra…” és un espectacle autobiogràfic sobre l’amistat de dos amics lliurement adaptada al circ a través dels equilibris acrobàtics.

És un viatge al passat, a aquelles tardes d’estiu, plenes de jocs i de bones estones, a vegades rient, a vegades suant, però sempre gaudint, acompanyades d’emo­cions genuïnes i de complicitat, buscant l’equilibri fràgil entre dues persones.

Donem-li una volta al món

Donem-li-una-volta--xiula

Títol: Donem-li una volta al món
Companyia: Xiula – Catalunya
Idioma: català
Durada: 60 minuts

Sinopsis:

“Donem-li una volta al món” és una experiència d’animació musical que pentina a les famílies amb un espectacle fresc i atrevit on els XIULA combinen ritmes moderns i lletres enginyoses per treballar valors i gaudir d’una estona inoblidable.

El Viaje de Ulises

elviajedeulises

Títol: El viaje de Ulises
Companyia: Teatro Gorakada – País Basc
Idioma: castellà
Durada: 60 minuts

Sinopsis:

Els Déus grecs habitaven al cim de l´Olimp i governaven els éssers humans influint sobre ells amb protecció i amb abandonament.

Alguns homes es van atrevir a desafiar els seus desitjos i van ser víctimes de la seva ira, com el cas d´Ulisses, que després d’ofendre en Posidó va deixar cec al seu fill Polifem i li va prohibir tornar a Itaca deixant vagant sense rumb pel mar mediterrani.

La historia d’Ulisses és la història del viatge com a metàfora de la vida, de la lluita contra les dificultats i la forma de resoldre-les. Un viatge ple de peripècies úniques i , de jocs compartits a on cada acte, cada escena és un univers en si mateix.

Podem demanar-li a Ulisses que ens deixi, seguir-lo en la recerca de la seva Ítaca esperant amb això trobar el nostre.

Llarga vida al heroi grec.

L’aventura d’avorrir-se

aventura_avorri

Títol: L’aventura d’avorrir-se
Companyia: L’estaquirot – Catalunya
Idioma: català
Durada: 50 minuts

Sinopsis:

La Rita és una nena , que tot i tenir moltes joguines, sempre s’avorreix i no sap jugar sola. Però un dia a casa l’àvia , amb un simple aneguet de goma, comença una aventura que la portarà  a viatjar amb la imaginació al món dels colors , descobrint personatges sorprenents…

Mulïer

Maduixa-MULÏER1

Títol: Mulïer
Companyia: Maduixa – Comunitat Valenciana
Idioma: sense text – dansa
Durada: 60 minuts

Sinopsis:

Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers nostra societat.

Refugi

REFUGI_CLOWNIDOSCOPIO_0323_ph_ishka_michocka

Títol: Refugi
Companyia: CLOWNIDOSCOPIO
Idioma: Sense text
Durada: 50 minuts

Sinopsis:

Un poètic espectacle sense paraules on es troben dues realitats. La d’aquell que crea el seu món per sentir-se segur (refugi) i la d’aquell que havent-ho perdut tot busca el seu lloc al món (refugiat).


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743