Professionals

FIET genèric LOGO
avanc_programacio

Jornades Professionals FIET

Any rere any, durant la FIET miram de fer una aportació al sector de las Arts Escèniques, afavorint un espai professional de Trobada, d’Intercanvi i de Formació, amb l’objecte d’analitzar, contextualitzar i avaluar dinàmiques de feina que ens ajudin a construir un sistema útil per avui i pel demà.

Per a aquesta XVI edició de la FIET, proposam quatre blocs de treball:

 

– Amb veu pròpia. L’audiència jove. Prop de 50 joves, d’entre 15 i 18 anys, compartiran les seves necessitats i inquietuds amb els programadors i les companyies. Sobre quins són els temes, els tipus d’espais, les propostes, els formats i els continguts o els canals de comunicació que necessiten per poder establir contacte, una connexió amb les Arts Escèniques.

 

-Art i Educació, a càrrec del Teatre Principal de Palma

 

-Presentació del llibre “Repensar la organización de un Festival” de Pau Llacuna, que obrirà un espai de debat posterior amb diferents directors de fires i festival.

 

-Jornades Internacionals XARXA DE MERCATS / Estratègies i recursos

Que compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics i la col·laboració de COFAE.

Pròximament es podrà descarregar el programa amb els continguts detallats de les Jornades Professionals 2018, organitzades per Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears.