Professionals

FIET genèric LOGO

Any rere any, durant la FIET miram de fer una aportació al sector de las Arts Escèniques, afavorint un espai professional de Trobada, d’Intercanvi i de Formació, amb l’objecte d’analitzar, contextualitzar i avaluar dinàmiques de feina que ens ajudin a construir un sistema útil per avui i pel demà.

Per a aquesta XVI edició de la FIET, proposam els següents blocs de treball:

 

– Amb veu pròpia. L’audiència jove. Prop de 50 joves, d’entre 15 i 18 anys, compartiran les seves necessitats i inquietuds amb els programadors i les companyies. Sobre quins són els temes, els tipus d’espais, les propostes, els formats i els continguts o els canals de comunicació que necessiten per poder establir contacte, una connexió amb les Arts Escèniques.

 

-Coproducció Institucional Balear, Refugi és un espectacle que neix de la primera col·laboració en xara del Teatre Principa de Palma, Teatre Principal de Maó, Sa Xerxa de Teatre infantil i juvenil de les Illes Balears, l’IEB  i Clownidoscopio Teatre. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Consell d’Eiviss i Limfjordsteatret Dinamarca.

-Island Connect: Residències internacionals 

-Presentació del llibre “Repensar la organización de un Festival” de Pau Llacuna, que obrirà un espai de debat posterior amb diferents directors de fires i festival.

 

-Jornades Internacionals XARXA DE MERCATS / Estratègies i recursos coorganitzades per  l’Institut d’Estudis Baleàrics  i Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil , amb la col·laboració de COFAE.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/fiet/www/wp-includes/functions.php on line 3743