SIGUES VOLUNTARI DE LA FIET2023!

Com puc col·laborar?

Hi ha dos tipus de Voluntariat: 

  • D’allotjament : obrin les portes de casa seva per acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran a la fira i també altres professionals del sector ( programadors/es, distribuïdors/es, etc.) No es demana en cap cas, cobertura de dietes o altres responsabilitats envers les persones allotjades a ca vostra. Des de la FIET  ens fem càrrec de la manutenció de les persones allotjades, i farem d’intermediaris en la gestió de la seva acollida per tal d’oferir totes les facilitats tant a les famílies, com als Professionals. 
  • De sala : controlen els espais d’actuació i s’encarreguen de l’atenció al públic, sempre comptant amb el suport d’algun membre de l’organització. Es realitzarà una reunió formativa abans de la FIET.  

Com agraïm la vostra col·laboració?

  • Participareu en el sorteig d’un viatge i estada per a 4 persones + entrades per el Festival Barruguet de teatre familiar (Eivissa), de l’24 al 26 de maig de 2024.
  • Els voluntaris d’allotjament tenen un descompte del 35% en les entrades de la FIET.
  • Els voluntaris d’allotjament i de sala tenen dret a 1 entrada gratuïta per l’espectacle inaugural o de clausura, reserva prèvia i sota disponibilitat.

Anima’t! Fes-te voluntari!

Per formar part del voluntariat de l’edició 21 de la Fiet has d’emplenar el següent formulari:

Google forms icon