AMPLIAM TERMINI INSCRIPCIONS PROFESSIONALS FIET 2022!

Vine a celebrar els 20 anys de fira, que no t’ho contin!

Com sabeu, enguany és un any complicat per la FIET i per això des de Sa Xerxa hem creat un projecte a goteo.org Salvem FIET, Salvem Sa Xerxa. El passat divendres dia 2, vam arribar a l’import mínim i és per això que podem confirmar que HI HAURÀ FIET 2022!

Des de divendres hem treballat de valent per tal de poder llançar les inscripcions per a professionals. Vos esperam a Vilafranca per celebrar junts les dues dècades de la fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears.

· FUNCIONAMENT DE LES INSCRIPCIONS ·

Termini d’inscripcions: Del 7 al 17 de setembre. – AMPLIAT FINS DIA 26 /09!!

Passes a seguir :

1. Emplenar el formulari  de pre-inscripció que trobareu a  www.fiet.cat

2. Pagament: realitzada la pre-inscripció, rebreu un correu amb tota la informació per realitzar el pagament.  Un cop hagueu realitzat el pagament, la vostra inscripció quedarà validada. Com cada any, heu d’enviar el justificant de pagament al correu fira@saxerxa.org.

*Els membres de COFAE no han de pagar quota d’inscripció

3. Emplenar el full d’inscripció i selecció d’entrades:   quan hagueu realitzat el pagament, rebreu una clau per tal d’accedir a l’espai professional on hi trobareu el full d’inscripció i el full de selecció d’entrades, que haureu d’emplenar i enviar al correu fira@saxerxa.

Si teniu cap dubte, ens podeu enviar un correu a fira@saxerxa.org. També ens podeu trucar a l’oficia al telèfon 666505300 o ens podeu enviar un whatssap al telèfon 666505302. 

Esperam compartir la vintena edició de la FIET amb vosaltres. Ens veim a Vilafranca de Bonany del 13 al 16 d’octubre!

Moltes gràcies per ser-hi!

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *