|

La companyia El Patio Teatro presenta a la FIET, ‘Conservando memoria’

? La companyia ElPatio Teatro de la Rioja presenta a la #FIET2019 l’espectacle ‘Conservando memoria’!

? Divendres 18 d’octubre
 18.30 h – 21.30 h
? Ca ses Monges #Vilafranca
?? + de 10 anys
? Estrena a les Balears
? Teatre d’objectes

Conservar. Del llatí conservāre. Compost pel prefix con ,de cum, i servāre que significa guardar molt bé. Mantenir o cuidar de la permanència o integritat d’alguna cosa o d’algú. Mantenir viu i sense mal a algú. Continuar la pràctica d’hàbits i costums. Guardar amb cura. Preservar un aliment en un mitjà adequat. Un joc de preguntes als meus avis, el meu desig de conservar-los amb mi, la meva pirueta personal per esquivar l’absència, el meu homenatge a quatre persones importants en la meva vida, el meu desig de conservar la seva memòria.

Entrada similar