foto gala 20 aniversari
|

GRAN FESTA 20 ANIVERSARI DE SA XERXA DE TEATRE 

Èxit de convocatòria i participació a la Diada que ahir va orgaitzar Sa Xerxa de Teatre per a celebrar el 20è aniversari de la seva creació. Des de les 11 del matí i fins a les 22 hores del vespre, el municipi de Vilafranca de Bonany va estar ple d’activitats per a tota la família. Grans i petits varen gaudir de la ludoteca de Mon de Colorins ubicada al Parc, el teatre amb Maure el dinosaure, la música d’Spaghetti Punky, el documental COM-PARTIR al Teatre, i l’energia de Possê. Les activitats s’han allargat fins al vespre amb l’espectacle Marabunta al poliesportiu. L’acte central del dia es va produir a les 19:30 amb la GALA del 20 aniversari i l’estrena del videoclip ASTEROIDES de l’artista UMBERT.

Imatge de la gravació del videoclip ASTEROIDES d'UMBERT | Foto: Villegas Photo
Imatge de la gravació del videoclip ASTEROIDES d’UMBERT | Foto: Villegas Photo

“Es fa difícil fer un resum de tot el que ha passat en aquestes dues dècades. Fora voler, hem descobert totes les dimensions del teatre. El teatre com element conformador de persones més cultes, més educades, més humanes…Per a nosaltres, impulsar el teatre és fer una aposta per la formació dels joves en valors humans i també per la inclusió social i la igualtat, des del convenciment que la cultura és un dret que ha de arribar a tothom” ha afirmat el President de Sa Xerxa de Teatre, Jaume Gomila.

'Maure el dinosaure' de Teatre Nu
‘Maure el dinosaure’ de Teatre Nu

La Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears (FIET) es celebrarà la pròxima setmana, del 13 al 16 d’octubre. El Ministeri de Cultura i Esports acaba d’atorgar a la FIET  el Premi Nacional d’Arts Escèniques per a la infància i la joventut. L’organització de la FIET donarà a conèixer tots els detalls de l’edició d’enguany el pròxim dimarts a les 11 hores en una roda de premsa a La Misericòrdia de Palma. 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *