|

Sa Xerxa anuncia onze espectacles que seran d’estrena absoluta a la FIET 2019

Durant la fira de Vilafranca de Bonany es vendran els primers abonaments a uns preus molt especials

Arriba una nova edició de la FIET, la Fira de Teatre Infantil i Juvenil de les Illes Balears. La dissetena edició de la FIET es durà a terme entre el 17 i el 20 d’octubre a Vilafranca de Bonany (Mallorca), poble que tornarà a convertir-se en tot un escenari de teatre ple de vida i a on els carrers i places respiraran arts escèniques per totes bandes.

La FIET acollirà professionals, companyies i programadors de les arts escèniques de les Balears, de l’Estat i de diferents països europeus, destacant-ne una oferta única i diferenciada de teatre, circ i dansa dirigida al públic familiar.

Aquest diumenge 1 de setembre durant la Fira del Meló es vendran els primers abonaments de la FIET a uns preus molt especials. Podreu trobar la paradeta de Sa Xerxa a la plaça Major de Vilafranca entre les 9 h i les 14 hores. Els abonaments per a 10 entrades es vendran a 45 €, un preu molt reduït i assequible per als primers espectadors. La FIET té com a criteri acostar el teatre als infants i als pobles de Mallorca i és per això que aposta per oferir uns preus a l’abast de la ciutadania.

Estrenes absolutes
Cal destacar que entre les obres elegides per a conformar el programa de la FIET 2019 hi ha onze obres que seran d’estrena absoluta a Vilafranca, són:
– ‘On és quan no hi és?’ de la companyia Coma 14 (Illes Balears)
– ‘Ella Balla’ de Las Mosquitas Muertas (Illes Balears)
– ‘La màquina gramòptica universal’ de Marino e Marini (Illes Balears)
– ‘Rodamons’ de Viatge al Món de n’Aina (Illes Balears)
– ‘Trencaclosques a la Mar’ de la companyia Trencaclosques (Illes Balears)
– ‘Hamelí’ de Xip Xap Teatre (Catalunya)
– ‘Moby Dick’ del Centre de Titelles de Lleida (Catalunya)
– ‘Pigs’ de la companyia Campi Qui Pugui (Catalunya)
– ‘Zoom’ de la companyia MOV-I-MENTS (Catalunya) Work in progres
– ‘Pinochio’ de Gorakada Teatro (País Basc)
– ‘Nautilus 2000 llegües de viatge submarí’ de la cia La Negra (País Valencià)

En total, es representaran a la FIET 2019 una cinquantena d’espectacles de companyies de les Balears, Catalunya, Andalusia, Madrid, País Valencià, La Rioja i el País Basc, repartits entre diferents espais escènics del poble de Vilafranca entre el 17 i el 20 d’octubre de 2019.

La FIET és organitzada per Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil de les Balears amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, la Cofae, el Ministerio de Cultura, la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, l’Institut d’Estudis Baleàrics i el departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Entrada similar